Τη σταδιακή έναρξη λειτουργίας των POS για αυτόματη έκδοση εισιτηρίων στους σταθμούς του Μετρό Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ο Χρίστος Δήμας. Σύμφωνα με την ανάρτηση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, σε κάποιους σταθμούς έχει ξεκινήσει κανονικά η λειτουργία των POS.
Το διάστημα λειτουργίας του Μετρό σχηματίζονταν ουρές στα εκδοτήρια για την αγορά εισιτηρίων.
«Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, σε όλους τους σταθμούς του Μετρό Θεσσαλονίκης τα μηχανήματα POS θα λειτουργούν κανονικά και όλοι θα μπορούν να εκδώσουν εισιτήριο με την κάρτα τους ή με το κινητό τους», ανέφερε ο κ. Δήμας.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.