Για τις αρχές του 2026 μετατίθεται η έναρξη λειτουργίας της επέκτασης του Μετρό Θεσσαλονίκης. Η αρχική ημερομηνία της 30ης Νοεμβρίου δεν είναι πλέον εφικτή, λόγω των δοκιμών που πρέπει να γίνουν για την ένταξη της επέκτασης στη βασική γραμμή.
Όπως ανέφερε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστος Δήμας, μιλώντας στο σταθμό Παραπολιτικά 90.1, η επέκταση προς Καλαμαριά με πέντε επιπλέον σταθμούς (Νομαρχία, Καλαμαριά, Αρετσού, Νέα Κρήνη, Μίκρα) θα δοθεί σε λειτουργία τον Φεβρουάριο του 2026.
Πρόσφατα ο αρμόδιος Υφυπουργός Υποδομών είχε δηλώσει ότι θα υπάρξει ανάγκη διακοπής λειτουργίας της βασικής γραμμής για διάστημα 30-40 ημερών. «Το πότε θα συμβεί, αν θα είναι διαρκές ή σε τμήματα δεν το γνωρίζουμε ακόμη», υποστήριξε ο Νίκος Ταχιάος.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.