Πρόβλημα με τις ράγες στο μετρό της Θεσσαλονίκης έχει φέρει την αναστολή λειτουργίας στον«Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», στην αφετηρία.
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του μετρό Θεσσαλονίκης, τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά, αλλά έχουν ανασταλεί μεταξύ των σταθμών Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός και Δημοκρατίας.
Από αυτόν τον σταθμό όποιος κατεβαίνει για να εισέλθει στον σταθμό, βλέπει κατεβασμένα ρολά. Tο προσωπικό που βρίσκεται στους σταθμούς αυτούς ενημερώνει το κοινό για το πρόβλημα και τους συστήνει να περπατήσουν μεταξύ των σταθμών αυτών.
Τα δρομολόγια στους υπόλοιπος σταθμούς διεξάγονται κανονικά.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.