Μία 11χρονη από το Ισραήλ εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (19/12) , στον σταθμό «Αγία Σοφία» του Μετρό Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, να κινείται ανήσυχη στον χώρο.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, μετά από ερωτήσεις των αστυνομικών, η ανήλικη δήλωσε ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με τους γονείς της, στο πλαίσιο ταξιδιού αναψυχής, με τους οποίους όμως είχε χάσει οπτική επαφή και αναζητούσε.
Άμεσα οι αστυνομικοί, σε συνεργασία με αρμόδιο υπάλληλο του Μετρό, εντόπισαν τους γονείς της ανήλικης, οι οποίοι και την παρέλαβαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν την ανήλικοι στις 17:15 και μόλις σε 10 λεπτά, στις 17:25, κατάφεραν βρουν τους γονείς της ανήλικης.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.