Μία 11χρονη από το Ισραήλ εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (19/12) , στον σταθμό «Αγία Σοφία» του Μετρό Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, να κινείται ανήσυχη στον χώρο.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, μετά από ερωτήσεις των αστυνομικών, η ανήλικη δήλωσε ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με τους γονείς της, στο πλαίσιο ταξιδιού αναψυχής, με τους οποίους όμως είχε χάσει οπτική επαφή και αναζητούσε.
Άμεσα οι αστυνομικοί, σε συνεργασία με αρμόδιο υπάλληλο του Μετρό, εντόπισαν τους γονείς της ανήλικης, οι οποίοι και την παρέλαβαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν την ανήλικοι στις 17:15 και μόλις σε 10 λεπτά, στις 17:25, κατάφεραν βρουν τους γονείς της ανήλικης.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.