Μήνυμα στην Αττική έστειλε λίγο μετά τις 20:25 το 112 για την κακοκαιρία Daniel, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζουν να πλήττουν τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.
Μεταξύ άλλων, στο σχετικό μήνυμα αναφέρονται τα εξής: «Μήνυμα στις 20:25. Σε εξέλιξη βροχές και καταιγίδες στην περιοχή της Αττικής. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

Νέο μήνυμα του 112: Εκκενώνεται η περιοχή Κόμμα στη Φθιώτιδα
Μαίνεται η σφοδρή κακοκαιρία Daniel σε πολλές περιοχές της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που προκαλούν πλημμύρες.
Το 112 έστειλε μήνυμα να εκκενωθεί η περιοχή Κόμμα στη Φθιώτιδα λόγω πλημμυρών.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα: «Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Κόμμα Φθιώτιδας απομακρυνθείτε προς Λαμία λόγω πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.