Μενού
korinthia.jpg
ANT1/Glomex
  • Α-
  • Α+

Η μητέρα της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» δηλώνει πως δεν κρύβεται και ότι την Τρίτη (27/02) πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών.

Μιλώντας στο MEGA, η γυναίκα ανέφερε χαρακτηριστικά πως τα παιδιά της είναι ασφαλή.

«Δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο, δεν κρύβομαι. Το μόνο που θέλω πραγματικά είναι η προστασία της οικογένειάς μου. Λόγω της κατάστασής μου, ανυπομονώ να εκδικασθεί η υπόθεσή μου και να επανέλθει η ομαλότητα. Εγώ και τα παιδιά είμαστε καλά. Είμαστε ασφαλείς όλοι. Την Τρίτη (27/02) θα εμφανιστώ στο δικαστήριο».

Στο μεταξύ, παρά τις έρευνες της αστυνομίας όλες αυτές τις ημέρες, τόσο η 39χρονη όσο και τα ηλικίας 6 και 13 ετών παιδιά της, δεν έχουν εντοπισθεί.

«Είναι σε ασφαλή τοποθεσία και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ούτε για την ίδια ούτε για τα παιδιά. Η πρώτη σκέψη που έχει είναι να μπορέσει να υπάρξει μία ομαλότητα και ομόνοια για την οικογένειά της, που αυτή τη στιγμή είναι κατακερματισμένη. Έτσι όπως είναι δομημένη η δικογραφία, έχει αρκετά κενά, νομίζω θα έχουμε πανηγυρική αθώωση της εντολέως μου», υποστηρίζει ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

«Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την οικογένειά μου, προκειμένου να βρούμε εμείς και τα παιδιά την ηρεμία μας. Δεν έχουμε κάνει κάτι παράνομο και δεν έχουμε προβεί ποτέ σε κάποια πράξη σε βάρος κανενός. Είμαστε όλοι μία γροθιά», ανέφερε η γυναίκα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA