Το δικό του μήνυμα προς τους υποψήφιους των Πανελληνίων 2025, έδωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Υπενθυμίζεται ότι, οι μαθητές των ΓΕΛ ξεκινούν σήμερα (30/5) με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.
Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε: «Η σκέψη μας είναι από σήμερα στις ο μ των Πανελλαδικών. Μία ευκαιρία για ένα σημαντικό βήμα στην εκπαιδευτική τους διαδρομή.
Σε ένα ταξίδι προς την επιτυχία, ωστόσο, που δεν σταματά εδώ. Αλλά, αντίθετα, θα έχει ακόμη πολλούς και διαφορετικούς σταθμούς στη ζωή τους.
Στα παιδιά μας αξίζουν συγχαρητήρια για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που έδειξαν έως τώρα. Όπως επίσης στις οικογένειες και στους καθηγητές που στάθηκαν στο πλευρό τους με αγάπη, κατανόηση και αληθινό ενδιαφέρον. Καλή αρχή, λοιπόν. Με δύναμη και αισιοδοξία!».
Πανελλήνιες 2025: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία
Η εξέταση της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, έχει οριστεί να αρχίσει στις 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης είναι τρεις (3) ώρες.
Για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα αρχίσουν στις 31 Μαΐου με το μάθημα των Νέων Ελληνικών.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.