Μενού
Αντιφασιστική συγκέντρωση
Αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από ΗΣΑΠ | ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι συλληφθέντες αντεξουσιαστές για τα επεισόδια στους σταθμούς του ΗΣΑΠ Βικτώρια και Μοναστηράκι την ίδια ημέρα της μεγάλης αντιφασιστικής συγκέντρωσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε δύο εξ' αυτών επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα. Θα ακολουθήσουν οι απολογίες των ακροδεξιών κατηγορουμένων.

Τις προηγούμενες ημέρες αφέθηκαν ελεύθεροι δύο συλληφθέντες.

Νεοναζί γρονθοκόπησαν νεαρή στο Μοναστηράκι

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν σε Μοναστηράκι και πλατεία Βικτωρίας, την επέτειο της δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Το βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση που δέχτηκε νεαρή στην αποβάθρα του ΗΣΑΠ σοκάρει. 

Στο βίντεο απεικονίζεται ένα άτομο που φορά μάσκα να γρονθοκοπεί τη νεαρή κοπέλα στην αποβάθρα. Στη συνέχεια νεοναζί σπάνε ακυρωτικά μηχανήματα και κάδους δημιουργώντας αυτοσχέδιες «ασπίδες» και πηγαίνοντας στο βαγόνι όπου είχαν εγκλωβίσει αντιεξουσιαστές και έριχναν υγρό φωνάζοντας «κάψτε τους». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA