Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Ομοφοβική επίθεση καταγγέλλει πως δέχτηκε ο Jo Dennis στο κέντρο της Αθήνας. Το μοντέλο ισχυρίζεται ότι τον πλησίασαν άγνωστοι και του έσβησαν τσιγάρο στο πρόσωπο. 

«Ετοιμάστηκα να βγω Γκάζι με τον κολλητό μου και εκεί που πηγαίναμε να πάρουμε το Μετρό, ήμασταν στην Ιερά Οδό και σταμάτησε ένα αμάξι. Ξεκίνησαν να μας βρίζουν και απάντησα, πάντα απαντάω γιατί δεν έχω καμία ανεκτικότητα στο να γίνομαι παιχνίδι στον δρόμο», είπε στον ALPHA. 

«Κατέβηκε με το αμάξι και ήρθε προς τα επάνω μας. Ξεκινήσαμε να τρέχουμε και μας κυνήγησε, μας έπιασε και με κλώτσησε», είπε ο νεαρός και ισχυρίστηκε πως του έσβησε ένα τσιγάρο στο πρόσωπο.

Ο Jo Dennis τόνισε πως το «χειρότερο ήταν πως δεν αντέδρασε κανείς». Ο φίλος του κάλεσε την αστυνομία, η οποία έκανε καταγραφή του περιστατικού. Επίσης έδωσαν την πινακίδα του ΙΧ στην Αστυνομία. 

«Λεκτικά κάθε μέρα που θα βγω έξω θα με βρίσουν, θα με κοροϊδέψουν, θα φωνάξουν. Παιδιά με παρόμοιο λουκ με το δικό μου είπαν πως συμβαίνει και σε αυτά», δήλωσε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA