Οργισμένη ήταν η αντίδραση του γενικού διευθυντή του Μουσείου της Ακρόπολης για τις διαστάσεις που πήρε περιστατικό ακράτειας στον εκθεσιακό χώρο.
Το ατύχημα έλαβε χώρα στον πρώτο όροφο του μουσείου, στον εκθεσιακό χώρο Αθηνάς Νίκης, όταν αφόδευσε ηλικιωμένος τουρίστας με προβλήματα υγείας. Το περιστατικό πήρε διαστάσεις για το κατά πόσο είναι επαρκή τα μέτρα ασφαλείας στο Μουσείο.
Σύμφωνα με το OPEN αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Γενικού Διευθυντή του Μουσείου, Νίκου Σταμπολίδη ο οποίος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη το πρωί της περασμένης Κυριακής.
Ο κ. Σταμπολίδης ξεκαθάρισε πως ο τουρίστας έχει προβλήματα υγείας και βρέθηκε στην εξαιρετικά δύσκολη θέση, με το προσωπικό να αντιμετωπίζει άμεσα και με ιδιαίτερη διακριτικότητα το περιστατικό, προκειμένου να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε σχολιασμός από τους επισκέπτες.
- Η πιο ανατρεπτική ταβέρνα της Ελλάδας κρύβεται σε ένα μικρό νησί
- Γιώργος Μαζωνάκης: Τα δύο σενάρια για τον αντικαταστάτη του στο «The Voice»
- Καιρός: Έρχονται ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Αναλυτική πρόγνωση
- Θάνατος Μαζωνάκη: Άρση απορρήτου για τις τρεις εργαζόμενες στο ιατρείο - Το άλλοθι που «έχτιζε» ο γιατρός
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.