Άγνωστοι πραγματοποίησαν μπαράζ επιθέσεων σε σούπερ μάρκετ τη νύχτα από Τετάρτη (18/12) προς Πέμπτη (19/12).
Οι επιθέσεις έγιναν σε επτά καταστήματα σε Ελληνικό, Καισαριανή, Ζωγράφου, Κυψέλη, Πατήσια και Γλυφάδα, καθώς και σε ένα ΑΤΜ στου Ζωγράφου.
Από τις επιθέσεις, πιθανώς με βαριοπούλες, προκλήθηκαν φθορές στις τζαμαρίες των σούπερ μάρκετ ενώ σε κάποια, γράφτηκαν και συνθήματα, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ.
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ενώ έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες.
- Τηλεθέαση: Τα πρώτα νούμερα έφεραν χαμόγελα και εγκεφαλικά - Ποια εκπομπή έπιασε το 30άρι
- Πέταξε στα ουράνια ο Καραλής: Πανελλήνιο ρεκόρ με εξωπραγματικό άλμα στα 6.20 στο Diamond League
- Ποιος ήταν ο μακελάρης της Βοσνίας, Ράτκο Μλάντιτς: Η γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα και το αιματοκύλισμα των λαών
- Δεν ήταν «τέρας», ήταν σταρ: Πώς ένα αγόρι με 3 πόδια και 16 δάχτυλα κατέκτησε τον κόσμο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.