Ανακοινώθηκαν τα ονόματα που πρόκειται να εκπροσωπήσουν το μπλόκο του Προμαχώνα στη συνάντηση της πανελλαδικής σύσκεψης των μπλόκων την Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό.
Ο αγρότης Γιάννης Τουρτούρας και ο κτηνοτρόφος Τάσος Γκιοργκίνης είναι εκείνοι που θα αναλάβουν να μεταφέρουν τα αιτήματα των Σερραίων αγροτών στην πολυαναμενόμενη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Αυτές τις μέρες ο Προμαχώνας είναι ανοιχτός για όλα τα οχήματα και αυτό ισχύει μέχρι και την επόμενη Τρίτη.
Οι Σερραίοι εκπρόσωποι του μπλόκου του Προμαχώνα στη συνάντηση της Δευτέρας πρόκειται να θέσουν στο τραπέζι θέματα που αφορούν το Νομό Σερρών όπως το ιδιοκτησιακό, την ανταλλαγή χωραφιών, το ζήτημα με το ΑΤΑΚ και των δεσμευμένων ΑΦΜ που έχει αφήσει αγροτές απλήρωτους, τους διοικητικούς ελέγχους αλλά και θέματα που αφορούν την κτηνοτροφία, όπως ο εμβολιασμός των προβάτων.
Οι Σερραίοι εκπρόσωποι του μπλόκου του Προμαχώνα, την επόμενη μέρα της συνάντησης πρόκειται να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους και την ίδια ημέρα θα ληφθεί απόφαση για το αν αποχωρήσουν με τα τρακτέρ τους από τον Μεθοριακό σταθμό ή θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους.
- «Το οφείλουμε σε όλους εσάς» - Για πρώτη φορά ανοιχτό μνημόσυνο για τα τρία κορίτσια Πλακιά
- Τροχαίο στο Κολωνάκι: Τραγουδίστρια προκάλεσε ζημιές σε 5 ΙΧ - «Έγραψε» 0,70mg στο αλκοτέστ
- Το «καρφί» του Λάμπρου Κωνσταντάρα για Καπουτζίδη: «Ο υπέροχος κατά τα άλλα Γιώργος κάνει υποδείξεις»
- Παναγιώτης Στάθης: Βούρκωσε όταν ανακοίνωσε στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα τον θάνατο της μητέρας του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.