Μενού
ekklisia
Η εκκλησία θαμμένη | @Dimitris Koutsoukos
  • Α-
  • Α+

Αντιδράσεις προκάλεσε η εικόνα με το θαμμένο στο χώμα εκκλησάκι στη βίλα στην παραλία Φωκός, στη Μύκονο. Το συγκεκριμένο οίκημα ήταν στην κατοχή του Αντώνη Ρέμου και πληροφορίες αναφέρουν πως αγοράστηκε από επιχειρηματία. 

Ο αντιδήμαρχος Μυκόνου, Δημήτρης Κουτσούκος, σε ανάρτησή του στο Facebook καταδεικνύει πως η εκκλησία θάφτηκε κάτω από χώμα και φρύγανα. 

Ο κ. Κουτσούκος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για θέματα καθημερινότητας, αδειοδοτήσεων και εθελοντισμού στον δήμο Μυκόνου, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με εικόνες από το σημείο αναφέροντας ότι χρειάστηκε ο ίδιος να σκάψει με τα χέρια του για να ξεθάψει τον λευκό σταυρό στην κορυφή του ναού ενώ ισχυρίστηκε ότι το σπίτι του δημοφιλούς ερμηνευτή έχει πωληθεί, σύμφωνα με το Mykonos Live Tv

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των γειτόνων, τα οποία ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο νέος ιδιόκτητης του ακινήτου είναι Άραβας ο οποίος για θρησκευτικούς λόγους θέλησε να «εξαφανίσει» την εκκλησία.

Ο αντιδήμαρχος Μυκόνου είπε στον ALPHA πως στην εκκλησία έχουν γίνει θυρανοίξια και ανήκει στην εκκλησία της Ελλάδος, στη μονή της Άνως Μεράς: «πρέπει η εκκλησία να ξεσκεπάσει το εκκλησάκι και εφόσον υπάρχουν νομικές διαδικασίες να ακολουθηθούν». Όπως είπε ο ίδιος, την εκκλησία είχε χτίσει ο Αντώνης Ρέμος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA