Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, όπου θα καταθέσει για το κακούργημα του βιασμού, αναμένεται να καθίσει γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου ο οποίος κατηγορείται πως βίασε δασκάλα.
Ο επιχειρηματίας, για τον οποίο το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ereportaz.gr, φέρεται να προσέγγισε την εκπαιδευτικό διαδικτυακά προτού έρθουν σε επαφή.
Μέχρι και σήμερα παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό φορώντας το γνωστό «βραχιολάκι». Τα όσα όμως καταγράφονται στο πολυσέλιδο δικαστικό έγγραφο, σύμφωνα με το ereportaz.gr, ξεπερνούν κάθε φαντασία, καθώς ο κατηγορούμενος φέρεται να κακοποίησε με σαδιστικό τρόπο σεξουαλικά την καταγγέλλουσα χορηγώντας της ναρκωτικές ουσίες.
Ο κατηγορούμενος από την άλλη κάνει λόγο για συναινετική ερωτική συνεύρεση, κάτι ωστόσο φαίνεται να μην επιβεβαιώνεται από το υλικό των Αρχών.
Δείτε περισσότερα στο ereportaz.gr
- Μίνα Καραμήτρου: Αποχαιρέτησε το OPEN - Οι ατάκες του Στραβελάκη για τη συνεργασία τους
- Τι προκαλεί τρόμο για τα ΑΙ γυαλιά του Άδωνι Γεωργιάδη
- Νάντια Μπουλέ: Περικυκλωμένη από ψάρια - «Δεν πιστεύω να ήταν λαγοκέφαλοι;» τη ρώτησαν
- Oι millennials παίρνουν αποστάσεις από τους γονείς τους και υπάρχει λόγος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.