Υπόθεση βιασμού 21χρονης αλλοδαπής τουρίστριας εξιχνιάστηκε το προηγούμενο Σάββατο (24/8) από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας στη Μύκονο, με τις αρμόδιες Αρχές να σχηματίζουν δικογραφία σε βάρος τριών ανδρών.
Σύμφωνα με το cyclades24.gr, η δικογραφία σχηματίστηκε βάρος τριών αλλοδαπών ηλικίας 23, 27 και 28 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες του περιστατικού που διαπράχθηκε στις 29 Ιουνίου πρώτες πρωινές ώρες στη Μύκονο.
Μύκονος: Το χρονικό της καταγγελίας
Όπως μεταδίδει το cycladeslive, όλα ξεκίνησαν στις 30 Ιουνίου, όταν η κοπέλα από τη Νότιο Αφρική κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας βιάστηκε από τρία άτομα, που παρέμεναν άγνωστοι μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου (24/8).
Συνελήφθησαν και ομολόγησαν Μετά την καταγγελία της, η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα και αφού αξιολόγησε το βιντεοληπτικό υλικό και συνέλεξε μαρτυρίες και καταθέσεις, συνέλαβε τρία άτομα στις 24 Αυγούστου. Οι δράστες προσήχθησαν στο τμήμα ασφαλείας του νησιού και ομολόγησαν την πράξη τους.
Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν προς εξέταση δυο κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους, καθώς και βιολογικό υλικό που στάλθηκε προς εξέταση και ταυτοποίηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.