Συνολικά 18 χτυπήματα με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος του (πρόσωπο, θώρακα και πλάτη), δέχτηκε 35χρονος από την Καλλονή από συνομίληκο του από το χωριό Άργενος.
Ο διαπληκτισμός ανάμεσα στους δυο άνδρες συνέβη σήμερα Κυριακή στις 6:30 τα ξημερώματα στη διάρκεια του συνεχιζόμενου από χτες «πανηγυριού του ταύρου» στην Αγία Παρασκευή.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi, ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Βοστάνειο», όπου υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή.
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και κρατείται, ενώ σε βάρος του αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.