Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της πυροσβεστικης υπηρεσίας Νάουσας προκειμένου να μεταφέρει εκδρομείς που επέστρεφαν με λεωφορεία από το χιονοδρομικό «3-5 Πηγάδια» Ημαθίας στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει το voria.gr λόγω της κακοκαιρίας τα λεωφορεία κόλλησαν στο χιόνι και αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία που οργάνωσε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών.
Σημειώνεται πως μεταξύ των επιβατών είναι και πολλά μικρά παιδιά, από σχολές σκι που ανέβηκαν το πρωί για μάθημα στο χιονοδρομικό κέντρο.
Όπως καταγγέλλουν επιβάτες, ο δρόμος δεν ήταν καθαρός, ούτε είχε πέσει ικανοποιητική ποσότητα αλατιού και έτσι έγινε απροσπέλαστος με αποτέλεσμα τουλάχιστον 3 λεωφορεία να ακινητοποιηθούν στο χιόνι.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Μέρος όπου συγκεντρώνονται οι άνθρωποι για να κάνουν δραστηριότητες και να διασκεδάσουν με το χιόνι