Σε απόγνωση βρίσκεται ιδιοκτήτης καθαριστηρίου στη Νάξου, ο οποίος κλήθηκε να πληρώσει 39.752 ευρώ σε λογαριασμό νερού. Ο κ. Τουλούπης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του OPEN σημειώνοντας ότι η αύξηση των τελών έχει αναδρομική ισχύ, έτσι για την επιχείρησή του έφτασε να πληρώσει με αναδρομική ισχύ 8.000 ευρώ για το πρώτο 4μηνο του 2024 και για το δεύτερο 39.752 ευρώ.
«330 ευρώ την ημέρα βγαίνει με το που βάλω το κλειδί στην επιχείρησή μου. Αυτή τη στιγμή έχω αναγκαστεί να το πληρώνω 14 φορές πάνω» ανέφερε ο ιδιοκτήτης.
«Περίμενα ότι ο δήμαρχος θα βγει να πει συγγνώμη σε όλους τους Ναξιώτες, να δουν, να ψάξουν που είναι το λάθος, να δώσουν μία παράταση και να αλλάξουν τη χρέωση. Δεν μπορεί να πληρώνω 4, 5 φορές πάνω από το ρεύμα» πρόσθεσε.
«Ο κ. δήμαρχος είχε πει ότι θα δώσει ένα μήνα παράταση για να δει τι θα κάνει. Είναι σωστή η χρέωση και έχει σκοπό να το διπλασιάσει. Μας έδωσε να καταλάβουμε ότι ο επόμενος λογαριασμός θα είναι 80-90 χιλιάρικα» σημείωσε ο κ. Τουλούπης.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.