Ένα σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης (16/4), στη Ναύπακτο, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε οδηγό οχήματος.
Ο νεαρός οδηγός έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Mega.
Οι αστυνομικοί τού έκαναν σήμα για να σταματήσει το όχημα, αλλά εκείνος όχι απλώς δεν υπάκουσε αλλά και ανέπτυξε ταχύτητα για να τους διαφύγει.
Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε.
Ένας από τους αστυνομικούς προσέγγισε το όχημα και επιχείρησε να βγάλει τον οδηγό, αλλά τότε εκείνος τον έπιασε από το χέρι και ξεκίνησε πάλι την πορεία του, σέρνοντάς τον μαζί του.
Ευτυχώς, οι συνάδελφοί του κατάφεραν να σταματήσουν άμεσα το όχημα και να συλλάβουν τον νεαρό.
Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει ελαφριά τραύματα.
Ο οδηγός, τέλος, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια για να πάρει η υπόθεση την ποινική οδό.
- Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη: Εξετάζεται το οπαδικό κίνητρο
- Σταύρος Λάλας: «Αυτός που έδωσε την πληροφορία στην Τσουδερού έκανε το λάθος»
- Ο Τραμπ έχει φάει κόλλημα με αυτά τα παπούτσια και τα κάνει δώρο σε όλους - Γιατί κάποιοι γελάνε μ' αυτά;
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.