Μενού
oliber
Ο Όλιβερ | Twitter
  • Α-
  • Α+

Το σενάριο ο Όλιβερ, το χάσκι που βρήκε τραγικό και μαρτυρικό θάνατο στην Αράχωβα, να έχει πέσει θύμα αγέλης ζώων, εξετάζουν πλέον οι αρχές, που κρατούν ανοικτό τον κύκλο των καταθέσεων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικές αρχές μεταξύ των οποίων και βιντεοληπτικό υλικό, ο Όλιβερ φαίνεται να έπεσε θύμα επίθεσης από αγέλη σκύλων.

Αυτό μάλιστα επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημοπούλου, που μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο MEGA υποστήριξε πως: «Με το μέχρι στιγμής υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία, δεν δείχνει άνθρωπο να κινείται γύρω από το σκυλί πριν και μετά από την κακοποίησή του». Σημείωσε δε πως στην Αράχωβα έχουν μεταβεί στελέχη της ασφάλειας Αττικής ώστε να συνδράμουν στις έρευνες.

 

Οι αστυνομικοί εξέτασαν από την αρχή την υπόθεση, συγκεντρώνοντας μαρτυρίες και καταθέσεις τόσο από τον κηδεμόνα του ζώου, όσο και από άτομα που το έβλεπαν συχνά στους δρόμους της Αράχωβας.

Σημαντικό ρόλο στην εξέταση της υπόθεσης έπαιξαν οι μαρτυρίες κατοίκων που είδαν την αγέλη των άγριων σκυλιών στην περιοχή της Αράχωβας. Παράλληλα, αναζήτησαν πληροφορίες από τους γιατρούς που εξέτασαν το ζώο και οι οποίοι έκαναν αναφορά στα σημάδια κακοποίησης που είχε. Επίσης, είχαν στη διάθεσή τους τα στοιχεία που προέκυψαν από την εκταφή του σκύλου και τις νέες καταθέσεις της κτηνιάτρου που εξέτασε πρώτη το άτυχο χάσκι.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA