Μενού
nea filadelfeia
Νέα Φιλαδέλφεια | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αίσθηση και νέα, αμείλικτα, ερωτήματα προκαλεί η καταγγελία του γνωστού φωτορεπόρτερ Γιάννη Κέμμου πως οι τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας ερεύνησαν τον τόπο του εγκλήματος στη Νέα Φιλαδέλφεια αφού πρώτα τα συνεργεία του Δήμου είχαν... καθαρίσει τον χώρο με πιεστικό μηχάνημα!

Σύμφωνα με την καταγγελία του φωτορεπόρτερ, υπάρχουν φωτογραφίες τόσο δικές του, όσο και συναδέλφων του που τραβήχτηκαν με διαφορά τεσσερισήμισι ωρών και δείχνουν πως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πήγαν στον τόπο που δολοφονήθηκε από τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεπ ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, αφού τα συνεργεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας είχαν καθαρίσει το σημείο! Η πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον ίδιο στις 08:34 το πρωί της Τρίτης, δείχνει εργαζόμενο να πλένει τα αίματα (δηλαδή απτά στοιχεία για τις αστυνομικές έρευνες) με πιεστικό. Μερικές ώρες μετά, λίγο πριν τις 13:00, ο συνάδελφός του Στέλιος Στεφάνου που εργάζεται στο πρακτορείο Eurokinissi, τράβηξε στιγμιότυπο (η εξωτερική φωτογραφία του άρθρου) από τις έρευνες των αρχών, στο ίδιο σημείο που προηγουμένως... έπλεναν με πιεστικό.

«Η πρώτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη από εμένα στις 08:34 το πρωί σήμερα στο γεφυράκι που μαχαίρωσαν τον αδικοχαμένο Μιχάλη. Την πλένουν με πιεστικό. Η δεύτερη είναι τραβηγμένη από συνάδελφο φωτορεπόρτερ λίγο πριν τη 13:00. Έχει έρθει αστυνομία και κάνει έρευνες για να βρούνε στοιχεία για το έγκλημα στη γέφυρα που πριν λίγες ώρες έπλυναν με το πιεστικό. Αν αυτό δεν είναι επικοινωνιακή παπάτζα τότε πραγματικά ανησυχώ πού για το επίπεδο και την ποιότητα των ερευνών που γίνονται από την ελληνική αστυνομία για το συγκεκριμένο τουλάχιστον περιστατικό», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο φωτορεπόρτερ.

Στη συνέχεια και μετά από σειρά ερωτήματα που έθεσαν στον φωτορεπόρτερ, ο Γιάννης Κέμμος επανήλθε, παράθεσε τις ώρες που έχουν «τραβηχτεί» οι φωτογραφίες και τόνισε πως: «Οι στιγμές που ζούμε όλοι ως κοινωνία και περισσότερο οι γονείς του δολοφονημένου Μιχάλη είναι δύσκολες. Δεν έχει διάθεση κανείς να κοροϊδέψει κανέναν. Αυτά είναι τα γεγονότα, αυτές είναι οι φωτογραφίες, αυτό είναι το σημείο. Αν κάποιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις είναι η αστυνομία και όχι οι φωτορεπόρτερ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA