Μενού
nea filadelfeia
Νέα Φιλαδέλφεια | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ένας 29χρονος είναι το τελευταίο θύμα της τυφλής οπαδικής βίας, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (08/08) στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από καταδρομική επίθεση, που πραγματοποίησαν Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε συνεννόηση με Έλληνες οπαδούς.

Ολοένα και περισσότερα βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης έρχονται στο φως της δημοσιότητας, που αποτυπώνουν το μένος των Κροατών οπαδών, γνωστών για την ακροδεξιά τους ιδεολογία. Συγκεκριμένα, στο νέο βίντεο που κάνει τον γύρο των social media φαίνεται κόσμος, ανεξαρτήτως ηλικίας, να τρέχει για να γλιτώσει από τους χούλιγκαν.

Παράλληλα, θαμώνες γύρω από την OPAP Arena φαίνονται να παρακολουθούν έντρομοι τα όσα εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια τους. Μεταξύ άλλων, μπορεί κανείς να διακρίνει καπνογόνα, καδρόνια, στυλιάρια και ένα σκηνικό, που θυμίζει σκηνικό πολέμου. Από την επίθεση, όπως ειπώθηκε, δολοφονήθηκε ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ που δέχθηκε μαχαιριά, ενώ αρκετοί ήταν και οι τραυματίες.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA