Η σημερινή (30/08) κακοκαιρία που σάρωσε την Αττική - κυρίως από το μεσημέρι και μετά - δημιούργησε προβλήματα, κυκλοφοριακό χάος ενώ δεκάδες ήταν οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες.
Ιδιαίτερα σοβαρά ήταν τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τη βροχή και στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Όπως ανέφερε το MEGA, πλημμύρισε σχολικό συγκρότημα όπου στεγάζεται νηπιαγωγείο καθώς τα νερά δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα, όπως φαίνεται στα σχετικά πλάνα ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε σπίτια της περιοχής.
Πλημμυρίζει για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια
Το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα πλημμυρίζει για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια.
Τον Οκτώβριο του 2021, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Μπάλλος», τα νερά πλημμύρισαν τις τάξεις και τα παιδιά μεγαλύτερων τάξεων, έφτιαξαν αυτοσχέδια γέφυρα με θρανία και καρέκλες για να βγουν από το σχολείο.
- Το χουνέρι της Ρόδου, ο συντονιστής της πρεμιέρας Τσίπρα και η εφαρμογή για τις τιμές
- Η επόμενη μέρα στη Μέση Ανατολή: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν - Τα τρία μεγάλα ερωτηματικά
- Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρά τέσσερα αδέλφια από φωτιά στην Κόνιτσα
- Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε στο Happy Day: «Λύγιζα το βράδυ στο σπίτι μόνη μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.