Μενού
epeisodia
Επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ | @hooliganscz1999
  • Α-
  • Α+

Βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα μέσω των social media αποκαλύπτουν το άγριο και αιματηρό σκηνικό που στήθηκε αργά τη νύχτα της Δευτέρας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου έκαναν καταδρομική επίθεση περίπου 200 χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεπ.

Στα συγκεκριμένα βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η αγριότητα της επίθεσης που, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα απολογισμό, έχει αφήσει πίσω της έναν νεαρό οπαδό, χτυπημένο από μαχαίρι, να χαροπαλεύει, επτά ακόμα να έχουν τραυματιστεί ελαφρύτερα, πολλές υλικές ζημιές, ενώ από την ΕΛΑΣ έχουν γίνει και πάνω από 70 προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κροάτες χούλιγκαν είχαν έρθει στην Ελλάδα (παρά τη σχετική απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για τα δυο ματς των ομάδων στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League) με δικά τους οχήματα και ήταν εξαιρετικά οργανωμένοι αφού στην κατοχή τους βρέθηκαν μαχαίρια, σιδερογροθιές αλλά και προστατευτικά για διάφορα σημεία του σώματος όπως μασελάκια για τα δόντια και επιγονατίδες!

Στην εθνική οδό οι Κροάτες εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια και τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση, όμως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται πως έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, γιατί φτάνοντας στην Αττική Οδό τα αυτοκίνητα σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη.

Εκεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι Κροάτες συναντήθηκαν με οπαδούς του ΠΑΟ (οπαδοί των δυο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι) και μαζί επιβιβάστηκαν στο τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό Πευκάκια, από όπου κινήθηκαν με τα πόδια προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.Οι οργανωμένοι της Ντιναμό, μαζί με οπαδούς του ΠΑΟ, έφθασαν γρήγορα έξω από το γήπεδο και γύρω στις 23.00 επιτέθηκαν σε φιλάθλους της ΑΕΚ. Ξέσπασε άγρια συμπλοκή, με βόμβες μολότοφ, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που κατέστειλαν τα επεισόδια κάνοντας χρήση χημικών, ενώ προχώρησαν στις προσαγωγές εμπλεκομένων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και ανακρίνονται, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης του μαχαιρώματος και να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, για την οποία σχηματίζεται δικογραφία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA