Μενού
epithesi nea filadelfeia
Επίθεση χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε δημόσια παραδοχή πως συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια που κόστισαν τη ζωή του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε προχωρήσει ο Έλληνας που αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν οπαδό του Παναθηναϊκού ο οποίος «υπερηφανευόταν» μέσω social media πως συμμετείχε στα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ μαζί με τους κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο συγκεκριμένος μόλις αντιλήφθηκε το λάθος που έκανε να παραδεχθεί δημόσια τη συμμετοχή του στα επεισόδια, διέγραψε τους λογαριασμούς που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ελπίζοντας πως έτσι θα αφαιρεθούν και τα όσα είχε γράψει.

hool
Η δημόσια παραδοχή συμμετοχής στα επεισόδια | Facebook

Για κακή του τύχη, ωστόσο, κάποιος είχε κρατήσει αντίγραφο των συνομιλιών (print screen) και με αυτό έκανε την επίσημη καταγγελία στην Ελληνική Αστυνομία. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έγιναν εκατοντάδες (πάνω από 500) καταγγελίες για το ίδιο πρόσωπο. Όλες οι καταγγελίες αφορούσαν ακριβώς τη δημόσια παραδοχή πως συμμετείχε στα επεισόδια.

Πλέον, ο συγκεκριμένος οπαδός του Παναθηναϊκού αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA