«Τσακωτοί» έγιναν τέσσερις διαρρήκτες που επιχείρησαν να ληστέψουν σπίτι στην περιοχή της Νέας Ιωνίας το βράδυ της Παρασκευής (10/11). Και οι τέσσερις συνελήφθησαν από την αστυνομία.
Οι δύο εκ των διαρρηκτών αναρριχήθηκαν σε ένα μπαλκόνι σε διαμέρισμα στης περιοχής ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ η οποία έσπευσε στο σημείο σε χρόνο ρεκόρ. Οι δράστες είναι ηλικίας 16 έως 34 ετών, σύμφωνα με το MEGA.
Οι άλλοι δύο, όταν είδαν ότι η αστυνομία έφτασε στο σημείο, μπήκαν στο αυτοκίνητο των συνεργών τους, και ακολούθησε μία περιπετειώδης καταδίωξη.
Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από την αστυνομία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.