«Τσακωτοί» έγιναν τέσσερις διαρρήκτες που επιχείρησαν να ληστέψουν σπίτι στην περιοχή της Νέας Ιωνίας το βράδυ της Παρασκευής (10/11). Και οι τέσσερις συνελήφθησαν από την αστυνομία.
Οι δύο εκ των διαρρηκτών αναρριχήθηκαν σε ένα μπαλκόνι σε διαμέρισμα στης περιοχής ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ η οποία έσπευσε στο σημείο σε χρόνο ρεκόρ. Οι δράστες είναι ηλικίας 16 έως 34 ετών, σύμφωνα με το MEGA.
Οι άλλοι δύο, όταν είδαν ότι η αστυνομία έφτασε στο σημείο, μπήκαν στο αυτοκίνητο των συνεργών τους, και ακολούθησε μία περιπετειώδης καταδίωξη.
Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από την αστυνομία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.