Συνελήφθη, βραδινές ώρες της Κυριακής (15/02), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, μία 15χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για ληστεία κατά συναυτουργία. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα τρεις ανήλικοι και συγκεκριμένα, δύο 17χρονοι και ένας 14χρονος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, βραδινές ώρες του Σαββάτου 14 Φεβρουαρίου, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, η κατηγορούμενη, από κοινού με δύο ανήλικους συνεργούς της, προσέγγισαν δύο 14χρονους και με την απειλή χρήσης σωματικής βίας, τους αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα και διέφυγαν.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της ληστείας ταυτοποιήθηκαν οι ανήλικοι δράστες και βραδινές ώρες της Κυριακής εντοπίστηκε και συνελήφθη η 15χρονη κατηγορούμενη.
Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ επιπλέον εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νέας Ιωνίας απόπειρα ληστείας σε βάρος 25χρονου στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.