Ένας 42χρονος άνδρας συνελήφθη από την ΕΛΑΣ την Κυριακή (11/5) για ασέλγεια, και ειδικότερα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρος ανήλικου, σε πλατεία της Νέας Ιωνίας.
Όπως ενημερώνει η αστυνομία, κατόπιν της σύλληψης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.
Η σύλληψη έλαβε χώρα αφού, πρωινές ώρες της 11/5 σε πλατεία της Νέας Ιωνίας, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας διέκρινε τον 42χρονο να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις κατά ανηλίκου και άμεσα ειδοποίησε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, οδήγησαν τον 42χρονο στην ανωτέρω υπηρεσία, όπου κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος είχε επαναλάβει αντίστοιχη πράξη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Το Ιράν ορίζει πρώτη φορά τις προϋποθέσεις για λήξη του πολέμου - Οι τρεις όροι
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.