Μενού
kairos vrohi
Βροχερός καιρός | Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  • Α-
  • Α+

H συννεφιά θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού τις επόμενες ημέρες, στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, τουλάχιστον έως το πρωί του Σαββάτου (02/03).

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, θα έχουμε και βροχές «αλλά όχι αξιόλογες και όχι παντού».

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από την Πέμπτη (29/02) από τα δυτικά. Αρκετές βροχές αρχικά στη Δυτική Ελλάδα, μέχρι το βράδυ θα έχουν επεκταθεί και στην υπόλοιπη χώρα.

Πότε θα βρέξει στην Αττική

Την Πέμπτη συγκεκριμένα αναμένονται αρκετές βροχές στο Ιόνιο, από Πελοπόννησο μέχρι κεντροδυτική Μακεδονία. Και στην Αττική περιμένουμε βροχές από το απόγευμα-βράδυ και μετά.

Την Παρασκευή (01/03) οι συννεφιές θα είναι αρκετά πυκνές. Οι βροχές θα επιμείνουν από Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία και Αττική, Αν. Πελοπόννησο μέχρι Κρήτη και Κυκλάδες.

Από αργά τη νύχτα της Παρασκευής θα αρχίσει να βελτιώνεται ο καιρός.

Το Σάββατο (02/03) μέχρι και το βράδυ θα έχουν περιοριστεί πολύ τα φαινόμενα. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μετά τις 6 με 7 του Μαρτίου για κάποιες ημέρες αναμένεται ο καιρός «να κρυώσει προς το χειμωνιάτικο», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του καιρού στην ΕΡΤ 3.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA