Νέο περαστικό υπερχρέωσης από επαγγελματία σε επιβάτη, με έναν οδηγό ταξί να χρεώνει, λίγο πολύ 180 ευρώ, το δρομολόγιο από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μέχρι του Ρέντη.
Ο οδηγός ζήτησε 180 ευρώ, με το περιστατικό να λαμβάνει χώρα χθες, Τετάρτη (1/10) στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όταν ο πελάτης ζήτησε από τον ταξιτζή να τον μεταφέρει στην Κρεαταγορά του Ρέντη.
Μάλιστα, ο οδηγός του ταξί επικαλέστηκε τη χθεσινή 24ώρη απεργία, στην οποία συμμετείχε μεταξύ άλλων και ο ΣΑΤΑ, για να τον μεταφέρει.
Ο επιβάτης, όπως έκανε γνωστό ο Alpha, αρνήθηκε την κούρσα, ενώ όταν τον ρώτησε σχετικά με την υπερχρέωση, ο επαγγελματίας του απάντησε πως «κατέβασε τη σημαία, για να μην γίνει αντιληπτός από τους συναδέλφους του».
Ο πελάτης αρνήθηκε να τον πληρώσει, ενώ κατήγγειλε τον οδηγό ταξί στο Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, το οποίο με το σειρά του κίνησε τις διαδικασίες εναντίον του.
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.