Μενού
kakopoiisi_paidiou
  • Α-
  • Α+

Χειροπέδες σ' έναν 57χρονο καταζητούμενο, για τον οποίον εκκρεμούσαν αρκετές καταδικαστικές αποφάσεις για ασέλγεια ανηλίκων, πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (15/11) οι Αρχές στη Νέα Μάκρη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο άνδρας στη Νέα Μάκρη συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων, κατόπιν αξιοποίησης σχετικών πληροφοριών, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε από την 1η Νοεμβρίου 2021, απόφαση του Β' Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών για αρκετά αδικήματα.

Μεταξύ άλλων, εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για: «αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη σε ασέλγεια, από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του, κατ' εξακολούθηση». Οι πράξεις, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είχαν λάβει χώρα το 2014.

Νέα Μάκρη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων, κατόπιν αξιοποίησης πληροφορίων και πολυήμερων αναζητήσεων συνελήφθη ο ημεδαπός γεν. 1966, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ανεκτέλεστη η από 1/11/2021 του Β' Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών για αδικήματα.

«Για αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη σε ασέλγεια, από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του, κατ' εξακολούθηση». Οι πράξεις, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είχαν λάβει χώρα το 2014».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA