Μενού
kakopoiisi_paidiou
  • Α-
  • Α+

Ακόμα μία αποτρόπαιη περίπτωση βιασμού ανήλικης βλέπει την δημοσιότητα, αυτήν την φορά σε επαρχιακή πόλη.

Όπως αποκάλυψε το Open, η μητέρα μίας 11χρονης αποκάλυψε πώς η μικρή της κόρη έπεσε θύμα βιασμού από έναν 32χρονο, ο οποίος καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης.

Η μητέρα ανέφερε ότι τη μοιραία ημέρα, η κόρη της βγήκε για πρώτη φορά χωρίς την συνοδεία των γονιών της μαζί με μία φίλη της και συνοδευόμενη από τη μητέρα του δεύτερου κοριτσιού.

«Μιλούσα με την μητέρα του άλλου παιδιού, όταν κάποια στιγμή μου λέει "έχασα το παιδί". Βγαίνω άρον άρον, μαζί με την αστυνομία βρήκαμε τη μικρή με έναν άγνωστο άνδρα. Αναρωτιέμαι πώς γίνεται να ξεγελάσεις ένα παιδί και να το πάρεις μέσα σε τόσο κόσμο», είπε αρχικά η μητέρα και στη συνέχεια πρόσθεσε;

«Στην αρχή τους έδειξε κάτι φωτογραφίες από διακοπές και μετά είπε στην ανήλικη "έλα να σου δείξω το σπίτι μου". Όταν ξεκίνησε η μικρή να φύγει μαζί του, "ένιωσα μαμά ότι χάθηκα. Και πολύ φόβο", μου είπε».

Η μητέρα ανέφερε ότι ο δράστης, της έκανε όλες τις πράξεις.

«Μου έκανε κακό»

«Το παιδί ήταν παγωμένο και σαν χαμένο. Μόλις είδε την αστυνομία ένιωσε ασφάλεια. "Μόλις άκουσα τις μηχανές, είπα αχ θεέ μου ήρθαν για μένα"», αφηγείται η μητέρα της 11χρονης.

«Τους βρήκε η αστυνομία σε κεντρικό δρόμο. Είπε στον αστυνομικό, "μου έκανε κακό". Αμέσως έδωσε περιγραφές για το σπίτι και τις πράξεις».

Είναι χαρακτηριστικό ότι η μικρή, μετά το αποτρόπαιο γεγονός χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην παιδοψυχιατρική κλινική για 15 ημέρες. Μάλιστα, στην δίκη ο 32χρονος έλεγε ότι το κορίτσι τον παραπλάνησε επειδή ήταν αναπτυγμένη, του φαινόταν για 20 ετών.

Τέλος, στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» του Open, ειπώθηκε ότι το κορίτσι - μετά την ανακοίνωση της ποινής στον δράστη - είπε: «σίγουρα δεν θα βγει ποτέ έξω; και αν βγει, θα έρθει πάλι στην πόλη;»

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι μέσα από τη φυλακή, η αδερφή του 32χρονου γέμιζε τύψεις την ανήλικη να αλλάξει την κατάθεσή της «γιατί εσύ φταις».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA