Μενού
peripoliko-gada
Περιπολικό - ΓΑΔΑ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το έγκλημα στη Νέα Σμύρνη που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 16χρονου ανέφερε στη ΓΑΔΑ ο 18χρονος αδερφός του που πλέον κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Όπως μετέδωσε το OPEN o 18χρονος ανέφερε πως διαπληκτίστηκε με τον αδερφό του για μία μπλούζα και πάνω στον καβγά τον κυνήγησε, ενώ εκείνος προσπαθούσε να πάει στο δωμάτιο, και με ένα ψαλίδι που βρήκε μπροστά του τον χτύπησε μια φορά στο στήθος, πέφτοντας αιμόφυρτος στο πάτωμα.

Πώς έγινε το έγκλημα στη Νέα Σμύρνη

Η τραγωδία εξελίχθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο σπίτι του 16χρονου στη Νέα Σμύρνη όταν η αστυνομία δέχθηκε κλήση για φωνές που ακούγονταν μέσα από το διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Στο σημείο έφθασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης αλλά και ασθενοφόρο όπου παρέλαβε τον έφηβο βαριά τραυματισμένο, στον θώρακα στον λαιμό και στα χέρια, από αιχμηρό αντικείμενο. Διακομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στο σπίτι εκείνη την ώρα βρίσκονταν η γιαγιά του θύματος, η μητέρα του και ο 18χρονος αδερφός του με την κοπέλα του. Η μητέρα  ο αδερφός και η κοπέλα του μετέβησαν στη ΓΑΔΑ για κατάθεση. Μετά από την κατάθεσή τους οι δύο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες ενώ ο 18χρονος αδερφός του ανήλικου παρέμεινε όπου φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA