Μενού
hamogelo-toy-paidiou
Χαμόγελο του Παιδιού | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Έληξε σήμερα (28/07) ο συναγερμός σε ό,τι αφορά την εξαφάνιση της 16χρονης από δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη από το βράδυ της 12ης Ιουλίου 2023, γεγονός που είχε σημάνει συναγερμό τόσο στην ΕΛΑΣ όσο και στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως ανακοίνωσε η ΜΚΟ, η Αθηνά Τάμτα Τ. βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της. Άξιο αναφοράς είναι ότι όλο αυτό το διάστημα διέμενε στη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα».

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή, 28 Ιουλίου, η 16χρονη Αθηνά Τάμτα Τ., βρέθηκε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που την αναζητούσαν. Την Πέμπτη (27.07.2023), «To Χαμόγελο του Παιδιού» κατόπιν εισαγγελικής εντολής, είχε προχωρήσει σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.

«Η Αθηνά Τάμτα Τ., 16 ετών χάρη στη δημοσιότητα του Missing Alert επέστρεψε και είναι καλά στην υγεία της», σημειώνει το «To Χαμόγελο του Παιδιού», συμπληρώνοντας ότι θα βρίσκεται κοντά στην ίδια και τους οικείους της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA