Μενού
Έγκλημα στην Ηλιούπολη
Έγκλημα στην Ηλιούπολη | ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση μητέρας και γιου που βρέθηκαν νεκροί στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στην Ηλιούπολη, καθώς ο 36χρονος φέρεται να προκαλούσε επεισόδια και να είχε πολλές προστριβές με την μητέρα του, σύμφωνα με γείτονες.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News του Mega, το σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια -μετά από ώρες, ενδεχομένως και ημέρες- ο ίδιος να έβαλε τέλος στη ζωή του είναι το επικρατέστερο για τις Αρχές.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του, μητέρα και γιος φαίνεται να εργάζονταν με τηλεργασία σε εταιρία τηλεφωνίας. Δεν έβγαιναν από το σπίτι παρά μόνο για την καθημερινότητα τους.

Την ίδια ώρα, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι βρέθηκε γυμνός, ενώ τα ρούχα του ήταν σκισμένα και πεταμένα. Αυτό φαίνεται να παραπέμπει σε σοβαρό ψυχικό νόσημα, σύμφωνα με την εκπομπή.

Παρόλα αυτά δεν βρέθηκαν φάρμακα που να σχετίζονται με ψυχιατρικά νοσήματα, ενώ δεν φαίνεται ο 36χρονος να έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Δείγμα ότι πρόκειται για φόνο και αυτοχειρία είναι ότι ανάμεσα στο σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα και ανάμεσα στο σημείο που βρέθηκε πεσμένος υπήρχαν αίματα στους τοίχους. Παραπαίοντας, φέρεται να είχε ακουμπήσει στους στοίχους, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του.

«Το πτώμα βρέθηκε γυμνό και ανάσκελα, ενώ η γυναίκα βρέθηκε με τα ρούχα της κανονικά»

Έως τώρα, όλα δείχνουν πως ο 36χρονος γιος σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια έστρεψε το κυνηγετικό όπλο στον εαυτό του. Αρχικά οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα και εντόπισαν το όπλο μακριά από τις δύο σορούς εξέτασαν την πιθανότητα να βρίσκονται μπροστά στο αποτέλεσμα μιας ληστείας με διπλή δολοφονία.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής αργά χθες το βράδυ εξαιτίας μιας αφόρητης δυσοσμίας στην περιοχή.

«Το πτώμα βρέθηκε γυμνό και ανάσκελα, ενώ η γυναίκα βρέθηκε με τα ρούχα της κανονικά», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος. Γείτονες της οικογένειας αναφέρουν πως είχαν μέρες να δουν τη μητέρα και τον γιο της. Ο πατέρας και σύζυγος των δύο θυμάτων είχε πεθάνει το 2019. Άλλος κάτοικος της περιοχής κάνει λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Το πρωί το θολό τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Το γεγονός πως στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, δεν έλειπαν χρήματα και κοσμήματα και οι εικόνες μέσα δεν παρέπεμπαν σε καμία περίπτωση σε αιματηρή ληστεία, έκαναν τους αστυνομικούς να εστιάσουν στο ένα από τα δύο αρχικά σενάρια.

«Οι πιο πολλές πιθανότητες είναι ο άντρας να σκότωσε τη γυναίκα και μετά να αυτοκτόνησε, έτσι δείχνει η σκηνή του εγκλήματος», είπε επίσης ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σπίτι διαπίστωσε πως προηγήθηκε ο θάνατος της 63χρονης μητέρας και πώς ο θάνατος του 36χρονου γιου της δεν ήταν ακαριαίος.

«Xρειάστηκαν αρκετές ώρες μέχρι να στρέψει την καραμπίνα στον εαυτό του. Μετά τον αυτοτραυματισμό του φαίνεται να έφυγε από το σαλόνι που βρίσκονταν το άψυχο σώμα της μητέρας του και να έφτασε στο υπνοδωμάτιο, όπου και τελικά κατέληξε», αναφέρεται στην έρευνα της αστυνομίας.

Το όπλο ανήκε στον πατέρα του 36χρονου και σύζυγο της 63χρονης μητέρας του, που βρέθηκαν νεκροί. Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για μια ήσυχη οικογένεια χαμηλών τόνων που δεν έδινε δικαιώματα. Ο 36χρονος όπως λένε ήταν ένας άνθρωπος κλειστός και απόμακρος.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση έχει στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια την καραμπίνα και εξετάζει τα κινητά τηλέφωνα μητέρας και γιου, σε μια προσπάθεια να ανιχνευτούν κρίσιμα στοιχεία για την τραγωδία.

«Ήταν ήσυχη οικογένεια»

«Ήταν μία πολύ ήσυχη οικογένεια, δεν είχαν δώσει κάποια αφορμή. Ο γιος είχε κάποια προβλήματα, έπαιρνε κάποια φάρμακα απ’ ότι έχω ακούσει. Ποτέ δεν είχαμε θέματα. Ανέβαινε στην ταράτσα και έκοβε βόλτες», είπε γείτονας της οικογένειας σύμφωνα με το Live News.

Άλλοι περιγράφουν τον 36χρονο ως κλειστό χαρακτήρα, που δεν μιλούσε πολύ με τους γείτονες. Αναφέρεται πως καθόταν με τις ώρες στη βεράντα του διαμερίσματος της οικογένειας, αλλά και στην ταράτσα, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Debater.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος φέρεται να έκανε χρήση αναβολικών ουσιών ώστε να ενδυναμώσει το σώμα του και εικάζεται πως πιθανότατα αυτό είχε επίπτωση στη συμπεριφορά του. Οι παραπάνω πληροφορίες αναμένονται να διευκρινιστούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός του 36χρονου βρέθηκε σε ακαμψία, υποδηλώνοντας πως ο άνδρας ήταν νεκρός τουλάχιστον 20 ώρες πριν εντοπιστεί από τις Αρχές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA