Έχουν περάσει τριανταπέντε μέρες από την εξαφάνιση του νεαρού γιατρού Αλέξη Τσικόπουλου στην Κρήτη και οι αρχές προσπαθούν να τον εντοπίσουν μετά από μεγάλες προσπάθειες.
Στοιχείο «κλειδί» στην υπόθεση θεωρείται το αυτοκίνητο του γιατρού το οποίος έχει εντοπίσει η αστυνομία. Ο Πρόεδρος της ομάδας Ο.Φ.Α.Κ.Θ ,Χρήστος Ράμος καλεσμένος στο Κρήτη Σήμερα στο KritiTV αναφέρει ότι από το πρωί έχουν χωριστεί τέσσερις ομάδες, έναν εκπαιδευμένο σκύλο, ένα drone με θερμική κάμερα και τρεις διασώστες προκειμένου να σκαναριστούν και να αποκλειστούν περιοχές.
Σήμερα (15/1) ελπίδα στις αρχές έδωσε τηλεφώνημα από κάτοικο στην Κρήτη ο οποίος φέρεται να είδε τον 33χρονο γιατρό στις 17 Δεκεμβρίου να κάνει αγορές σε περίπτερο με μετρητά, στην περιοχή Καλύβες στην οποία και θα μεταβούν αύριο οι αρχές.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.