Μενού
diamartyria gia taytotites
Διαμαρτυρία για ταυτότητες | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που η επίσημη εκπροσώπηση της Εκκλησίας δίνει τη δική της μάχη με τους «αρνητές» των νέων ψηφιακών ταυτοτήτων, οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το «τσιπάκι» φαίνεται πως δύσκολα... θα κοπάσουν.

Εξάλλου, αρκετοί είναι οι πολίτες που σχηματίζουν ουρές έξω από αστυνομικά τμήματα τόσο στην Αττική όσο στην Περιφέρεια, προκειμένου να εκδώσουν την παλιά ταυτότητα, για να μην πάρουν τη νέα, ψηφιακή. Την ίδια ώρα, εκπρόσωποι της Εκκλησίας «εκτρέφουν» τις θεωρίες συνωμοσίας, κάνοντας λόγο πως «οι νέες ταυτότητες είναι προθάλαμος για... το χάραγμα σε δεξί και μέτωπο».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Γέρων Σάββας, ο οποίος μιλώντας σε εκπομπή για τις νέες ταυτότητες, είπε τα εξής: «Η νέα ψηφιακή ταυτότητα, απ' ό,τι φαίνεται, θα είναι ο προθάλαμος για το χάραγμα, καθώς σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο και πάρα πολλούς που ξεχνάω, μας είχαν προειδοποιήσει και είχαν πει ότι ο προθάλαμος του χαράγματος στο δεξί χέρι και στο μέτωπο θα είναι αυτή η κάρτα, η οποία θα έρθει για να μπορέσει έτσι να στρώσει το χαλί, να έχει προετοιμάσει το σύστημα, να μπουν οι άνθρωποι στο σύστημα, να φακελωθούν και με μία κίνηση να περάσει αυτό το τσιπάκι στο χέρι μας ή στο μέτωπο».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA