Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, με τα στοιχεία να δείχνουν την έκταση του «πάρτι» των παράνομων επιδοτήσεων.
Όπως αναφέρει το Open, τα 100 πρώτα ΑΦΜ έλαβαν 5,4 εκατομμύρια ευρώ το 2021 και 6,9 εκατομμύρια ευρώ το 2022, μία διαφορά 1,5 εκατομμυρίων ευρώ μέσα σε έναν χρόνο.
Ακόμα, 1.500 ΑΦΜ έλαβαν 45 εκατομμύρια ευρώ το 2022 και περίπου 300.000 ευρω επιδότηση το κάθε ΑΦΜ. Πρόκειται για το 0,4% από τα συνολικά 600.000 ΑΦΜ που επιδοτούνται πανελλαδικά.
- Η τάπα του Γεραπετρίτη στον Μακάριο, η ανανέωση της ελληνογαλλικής συμφωνίας και το σιωπητήριο της Καρυστιανού
- Βιολάντα: Πολλά τα ερωτήματα μετά τις αποκαλύψεις για πολύμηνη διαρροή προπανίου
- Πένθος για τον Γρηγόρη Aρναούτογλου: Πέθανε η μητέρα του
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.