Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο στοίχισε τη ζωή σε δύο αρκουδάκια φετινής γέννας. Το τροχαίο σημειώθηκε στο δρόμο Φλώρινας-Πτολεμαΐδας (κοντά στον κόμβο της Βεύης).
Στο σημείο βρέθηκε η ομάδα άμεσης επέμβασης του «Αρκτούρου» μαζί με την αστυνομία που συνέδραμε στην επιχείρηση απομάκρυνσης των δύο νεκρών ζώων καθώς στο σημείο βρισκόταν η μαμά αρκούδα μαζί με το τρίτο αρκουδάκι της που έβγαιναν στο οδόστρωμα.
Σύμφωνα με τον «Αρκτούρο» πρόκειται για το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο μέσα σε 10 ημέρες στην περιοχή.
Σύμφωνα με το Εθνικό Μητρώο Αρκούδας 22 αρκούδες έχουν σκοτωθεί σε τροχαία από το 2020 έως σήμερα ενώ ακόμη 12 από άλλα ανθρωπογενή αίτια (δηλητηριασμένα δολώματα ή πυροβολισμό).
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.