Τραγική εξέλιξη για το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα γύρω στις 12:00 στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Νησελίου Ημαθίας, καθώς μία γυναίκα επιβεβαιώθηκε νεκρή.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μία 29χρονη γυναίκα από τη Βόρεια Μακεδονία έχασε τη ζωή της και τρεις συμπατριώτισσές της τραυματίστηκαν σε τριπλή σύγκρουση Ι.Χ. αυτοκινήτων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκρή επέβαινε στο ένα από τα τρία αυτοκίνητα, με οδηγό μία 25χρονη και δύο ακόμη 24χρονες συνεπιβάτισσες. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής, ενώ οι δύο 24χρονες διακομίστηκαν με σοβαρά τραύματα σε νοσοκομείο.
Τροχαίο στην Εγνατία: Ελαφρά τραυματίες οι υπόλοιποι
Η 25χρονη οδηγός του ίδιου οχήματος φέρει ελαφρά τραύματα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές. Όσον αφορά τους οδηγούς των δύο άλλων οχημάτων - κατά τις ίδιες πηγές - ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά.
Λόγω της κινητοποίησης των Αρχών έκλεισε το ρεύμα του αυτοκινητόδρομου προς Θεσσαλονίκη. Οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.