Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/1) στην Πάτρα, όταν όχημα βγήκε εκτός ελέγχου και συνετρίβη, όπως μεταφέρει το ΣΚΑΙ.
Ένα μικρό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας άντρας και ένα κορίτσι προσέκρουσε σε φανάρι με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους. Το συμβάν έγινε περίπου στις 22:40.
Η πυροσβεστική και το ασθενοφόρο έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο. Το αυτοκίνητο είχε σχεδόν κοπεί στη μέση, και μόλις τα δύο νεαρά παιδιά απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και παλμό, ήταν φανερό πως είχαν χάσει τη ζωή τους.
- Ίσως το επάγγελμα του μέλλοντος: Πληρώνει αδρά, έχει να κάνει με τεχνολογία αλλά ευτυχώς όχι με κώδικες
- «Ποτέ κανείς δεν με ταύτισε με παρανομίες»: Η απάντηση Κακούση μετά τις κατηγορίες
- Ιωάννα Τούνη: Δέχτηκε παρατήρηση από την αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας για το ντύσιμό της
- Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς η ΕΥΠ έφτασε στον σμήναρχο - Το κινητό του και ο Κινέζος «χειριστής»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.