Μενού
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Επιχείρηση του ΕΚΑΒ σε περιστατικό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ένα θανάσιμο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα (2/4) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Λασίθι της Κρήτης, με έναν 19χρονο οδηγό να χάνει τη ζωή του, αφού έπεσε με το όχημά του από γέφυρα.

Όπως ενημερώνει το neakriti, το περιστατικό σημειώθηκε περί τις 03.00, όταν το ΙΧ, που οδηγούσε υπό βροχή ο 19χρονος από την Ιεράπετρα, εξετράπη της πορείας του, διαπέρασε τα κιγκλιδώματα και έπεσε κάτω από τη γέφυρα Φρουζή μεταξύ Παχιάς Άμμου και Καλού Χωριού. 

Ο νεαρός βρήκε τραγικό θάνατο ενώ Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ κατέβαλαν αγώνα για να ανασυρθεί μετά από μιάμιση ώρα η σορός του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τροχαίο στο Λασίθι: Τα σενάρια για τα αίτια

Τις αρμόδιες υπηρεσίες κινητοποίησαν διερχόμενοι οδηγοί που είδαν το επεισοδιακό δυστύχημα, αλλά λόγω του μεγάλους βάθους δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν ουσιαστικά.

Το πιθανότερο είναι το θανατηφόρο τροχαίο είναι να οφείλεται στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος, ειδικά λόγω της βροχής. Η Ελληνική Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τα αίτια του δυστυχήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...