Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την πτώση του άνδρα από τον 10ο όροφο δωματίου ξενοδοχείου στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Κάνιγγος και Χαλκοκονδύλη, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 20χρονο τουρίστα τσεχικής καταγωγής.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Orange Press Agency, οι συνθήκες θανάτου του 20χρονου τουρίστα στην Αθήνα διερευνώνται, ωστόσο εξετάζεται ένα σημείωμα που βρέθηκε στο δωμάτιο και το οποίο ενδεχομένως να δείχνει ότι πρόκειται για αυτοκτονία.
Αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι ότι το συμβάν σημειώθηκε σήμερα (23/4) το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, σε κεντρικό ξενοδοχείο στη συμβολή των οδών Κάνιγγος και Χαλκοκονδύλη.
Το χρονικό του θανάτου του 20χρονου στην Αθήνα
Την κινητοποίηση της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ προκάλεσε συμβάν στην πρωτεύουσα, με έναν άνδρα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, να πέφτει από ξενοδοχείο.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για το περιστατικό στην Αθήνα, ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός μετά την πτώση του από μπαλκόνι ξενοδοχείου, ενώ ξεκίνησαν οι έρευνες από τα κλιμάκια της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο.
Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η πτώση του ατόμου, που φέρεται να είναι 20 ετών, έγινε από τον 10 όροφο ταράτσας ξενοδοχείου στην οδό Χαλκοκονδύλη στην Κάνιγγος, στις 7.10 το πρωί της Τετάρτης (23/04).
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.