Τη ζωή του σε ηλικία 46 χρονών έχασε το πρωί του Σαββάτου (1/3) στρατιωτικός που υπηρετούσε σε Μονάδα της Αλεξανδρούπολης, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του από υπηρεσιακό όπλο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού πρόκειται για ΕΠΟΠ Επιλοχία (ΔΒ) Σ.Σ.
Αλεξανδρούπολη: Έρευνα για τα αίτια
Άγνωστα παραμένουν τα αίτια του συμβάντος, τα οποία και διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέφρασε στην σχετική ανακοίνωσε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του. Σύμφωνα με τo evrosnews, φέρεται να πρόκειται για αυτοκτονία.
- Δημοσκόπηση RealPolls: Τα ποσοστά των κομμάτων Τσίπρα, Καρυστιανού - Ποιοι καταγράφουν μεγάλες απώλειες
- «Στο τελευταίο κύμα σ' έχασα από δίπλα μου»: Το σπαρακτικό αντίο του Τραϊανού Δέλλα στη Γωγώ Μαστροκώστα
- Δημήτρης Φιλιππίδης για τον πατέρα του: «Ακόμη και σήμερα δεν τον αναγνωρίζω – Σκέφτηκα να τον παρατήσω»
- ΕΛΑΣ: Οι εκπρόσωποι Τύπου του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα - Αναλυτικά βιογραφικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.