Ένας 69χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής στην παραλία Μερχιά στη Μύκονο. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τον άνδρα βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του ο γιος του, ο οποίος τον αναζητούσε, και ενημέρωσε τις αρχές.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 69χρονο και τον μετέφερε στο Κ.Υ. Μυκόνου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Μυκόνου.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.