Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας μέσα σε νταλίκα στον χώρο στάθμευσης των ΣΕΑ Ευαγγελισμού στη Λάρισα, σημαίνοντας συναγερμό στην αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, οι αρχές ειδοποιήθηκαν πως έξω από παρκαρισμένη νταλίκα, υπήρχε αίμα. Στον έλεγχο που έγινε εντός του οχήματος, βρέθηκε στο κρεβάτι που βρίσκεται πίσω από τις θέσεις επιβίβασης, ένας άντρας νεκρός.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες του onlarissa.gr, ο άντρας ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω, με αίμα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Ο άντρας είναι τσέχικης καταγωγής ηλικίας 67 ετών.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.