Τραγική κατάληξη είχε η πτώση ενός άνδρα στις γραμμές του μετρό κοντά στο σταθμό Σύνταγμα, το πρωί της Πέμπτης (12/02), καθώς ανασύρθηκε νεκρός.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δυνάμεις ανέσυραν το πτώμα ενός 65χρονου, το οποίο στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο σημείο επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Λίγο αργότερα, αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 του Μετρό με την κίνηση των συρμών να διεξάγεται και πάλι σε ολόκληρη τη Γραμμή Ανθούπολη – Ελληνικό.
Νωρίτερα, η ΣΤΑΣΥ είχε γνωστοποιήσει ότι η κυκλοφορία διεξαγόταν προσωρινά στα τμήματα Ανθούπολη – Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη-Ελληνικό, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση ένας άνθρωπος έπεσε στις γραμμές.
Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
«Σας ενημερώνουμε, πως στη Γραμμή 2 του Μετρό η κυκλοφορία προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Ανθούπολη-Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη-Ελληνικό, λόγω απόπειρας αυτοκτονίας στον σταθμό Σύνταγμα. Ο σταθμός Σύνταγμα για τη Γραμμή 2 είναι εκτός λειτουργίας και δεν υπάρχει ανταπόκριση με τη Γραμμή 3. Ο σταθμός Σύνταγμα για τη Γραμμή 3 είναι ανοιχτός».
- Μαριάνα Κατσιμίχα: «Έπρεπε να διαχειριστώ να ακούω το τραγούδι μου παντού και να μην κριντζάρω»
- «Αν δεν είσαι βίαιος, δεν επιβιώνεις»: Μια μέρα της ζωής ενός συνδεσμίτη
- Έξι influencers (και μη) που βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ έβγαζαν την «απόλυτη selfie»
- Οι πολλές ζωές της Μαλβίνας Κάραλη – Η γυναίκα, η δημοσιογράφος, η περσόνα μέσα από τα δικά της λόγια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.