Ένας 88χρονος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης (5/12) στον Πειραιά μετά την παράσυρσή του από διερχόμενο απορριμματοφόρο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην συμβολή της Ακτής Μουτσοπούλου με την οδό Χαριλάου Τρικούπη.
Για την διακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.