Ένας 88χρονος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης (5/12) στον Πειραιά μετά την παράσυρσή του από διερχόμενο απορριμματοφόρο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην συμβολή της Ακτής Μουτσοπούλου με την οδό Χαριλάου Τρικούπη.
Για την διακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.