Ένα ακόμη αιματηρό περιστατικό με θύμα αστυνομικό. Ένας ακόμη νέος άνθρωπος, μόλις 32 ετών νεκρός, που μαχαιρώθηκε θανάσιμα τα ξημερώματα της Πέμπτης, 28 Δεκεμβρίου, σε νυχτερινό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη.
Ο 32χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και ήταν παρόν σε μπαρ της Θεσσαλονίκης, όταν επιχείρησε να κάνει παρατήρηση σε έναν θαμώνα, νορβηγικής καταγωγής, που δημιουργούσε προβλήματα εντός του μαγαζιού.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον δράστη και τον κουμπάρο του αστυνομικού. Όταν ο 32χρονος επιχείρησε να τους χωρίσει, ο 44χρονος έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα. ο άτυχος αστυνομικός έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ τραύματα φέρει και ο κουμπάρος του.
Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας που ειδοποιήθηκαν και λίγο αργότερα ο Νορβηγός συνελήφθη σε κατάσταση μέθης και ανακρίνεται.
Οι Αρχές συλλέγουν πληροφορίες από τους υπόλοιπους θαμώνες που έζησαν από κοντά το αιματηρό επεισόδιο. Ο 32χρονος αστυνομικός υπηρετούσε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.
Διαβάστε επίσης
Ρέντη: Δικογραφία για εγκληματική οργάνωση - Ταυτοποιήθηκαν οι αρχηγοί του «στρατού» χούλιγκαν
Οι τρεις συντριβές T-2 Buckeye που σκόρπισαν θλίψη - Το προφίλ του γηρασμένου αεροσκάφους
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.