Μενού
kakokairia-larisa
Κακοκαιρία | Nephele Nomikou - SOOC
  • Α-
  • Α+

Στους τέσσερις ανέρχονται οι νεκροί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από την κακοκαιρία Daniel, καθώς ο 49χρονος κτηνοτρόφος από τον Δομοκό ο οποίος αγνοούνταν από το πρωί της Τετάρτης, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ.

Όπως αναφέρεται, ο άνδρας από το Πετρωτό βρέθηκε λίγο πριν το μεσημερι της Πέμπτης (07/09) καταπλακωμένος από φερτά υλικά. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε σημείο, που είχε καταστεί δύσβατο και απροσπέλαστο απ' όσα κατέβασαν οι χείμαρροι, οι οποίοι προκάλεσαν ανυπολόγιστη καταστροφή στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 49χρονος είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να φροντίσει τα ζώα του, πριν εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και από τότε δεν είχε δώσει ίχνη ζωής.

Εντοπίστηκε αγνοούμενος στον Δομοκό

Ο Δομοκός Φθιώτιδας ήταν μεταξύ των περιοχών που επλήγησαν περισσότερα από την κακοκαιρία, καθώς χιλιάδες στρέμματα καλύφθηκαν από νερό και λάσπες προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές.

Οι κάτοικοι των χωριών βρέθηκαν σε απόγνωση με την κατάσταση, βλέποντας τις περιουσίες του να καταστρέφονται μέσα σε λίγη ώρα. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίστηκαν στο Νέο Μοναστήρι και στη Σοφιάδα, ενώ πριν από λίγη ώρα σύμφωνα με την ΕΡΤ, εντοπίστηκε ένας αγνοούμενος άνδρας, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητό του.

Ο 35χρονος βρέθηκε σώος, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να οργανώνουν συντονισμένη επιχείρηση προκειμένου να απεγκλωβιστεί χωρίς να κινδυνεύσει περισσότερο η ακεραιότητά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA